ŠTA SE OVO IZA BRDA VALJA: Bivši predsjednik HDZ-a naprasno odustao od kandidature za Plenkovićevog nasljednika…

Bivši šef HDZ-a još nije donio konačnu odluku o tome hoće li podržati Kovača, a definitivno se neće kandidirati ni za jednog od četiri potpredsjednika stranke

  • Regija

  • 05. Feb. 2020  

  • 0

U ovom trenutku vjerovatnost je čak 95 posto da nekadašnji predsjednik HDZ-a neće sudjelovati u unutarstranačkim izborima, doznaje Novi list od ljudi bliskih Karamarkovoj kampanji.

Tomislava Karamarka navodno je u toj odluci pokolebala pojava bloka koji čini Miro Kovač koji se kandidira za predsjednika, vukovarski gradonačelnik Ivan Penava koji želi biti zamjenik predsjednika HDZ-a i Davor Ivo Stier koji će se kandidirati za potpredsjednika stranke.

Karamarko je zadnjih tjedana razgovara s Mirom Kovačom i ljudima oko njega koji su mu sugerirali da podrži ovog nekadašnjeg ministra vanjskih poslova u njegovoj namjeri da smjeni Andreja Plenkovića s pozicije predsjednika stranke.

Odluku još nije priopćio članovima svog nefromalnog tima koji već mjesecima u stranci lobiraju za njega među stranačkim članstvom, a u petak je trebao u Sesvetama, kvartu u istočnom dijelu Zagreba, održati uvodni skup u svojoj predsjedničkoj kampanji, a u tijeku su bili dogovori i za neke druge skupove. Oko sebe je bio okupio ljude koji su po terenu lobirali za njega.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...