SAMO ZA ONE SA DUBLJIM DŽEPOM: Stiže najmoćnija Škoda Octavia ikada, pogledajte kako izgleda i šta se krije ispod poklopca motora...

Škoda je najavnim skicama najavila novu generaciju Octavije RS iV koju ćemo premijerno moći vidjeti kroz mjesec dana na salonu u Ženevi

  • Auto

  • 06. Feb. 2020  

  • 0

Radi se o tri skice koje pokazuju koliko daleko će Česi ići s novom RS-icom. I da ne bude zabune, iza oznaka Coupe i Combi nema novosti, radi se o klasičnoj pet-vratnoj izvedbi i karavanu.

alt

Agresivno osmišljen model nudit će bitno modificirani vanjski dizajn, s agresivnijim stilom začinjenim većim usisnicima, mesnatijim pragovima i stražnjim spojlerom. Podrazumijevaju se i veći naplaci, ali ne na razini onog viđenog na skicama. Veseli i dvostruki ispuh, nadamo se pravi. Pogled u kabinu se još ne nudi, ali tu neće biti iznenađenja.


 

Što se pak mehanike tiče, Octavia će biti preslika Golfa, ali GTE izvedbe. A to znači 1,4 TSI benzinac, elektromotor i baterije kapaciteta 13 kWh. Maksimum je poznat i iznosi 245 KS i 400 Nm, odnosno električni doseg od 55 km. Kad je u pitanju klasika s 2.0 TSI motorom, još uvijek se ne zna hoće li biti ponuđena. 

alt

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...