BITNO JE DA SE KREĆETE U PRAVOM SMJERU: Google Maps dobija gomilu novih karakteristika, pogledajte o čemu se radi...

Popularna aplikacija za navigaciju dobila je novi vizualni identitet, ali to nije sve

  • HiTec

  • 06. Feb. 2020  06. Feb. 2020

  • 0

Aplikacija Google Maps redizajnirana je kako bi se naglasio fokus na pet kategorija - Explore, Commute, Saved, Contribute i Updates - koje obuhvaćaju područja koja korisnike zanimaju mimo navigacije i koje su sad dostupne na jednom mjestu.

Dosadašnje izdanje aplikacije imalo je samo kategorije Explore, Commute i For You, s preporukama mjesta u blizini koja vrijedi posjetiti.

Novi je izgled dobila i sličica koja predstavlja aplikaciju, a koja sad više nalikuje na pribadaču kojom se označava lokacija na zemljovidu.

Osim redizajna, u Maps stiže i nekoliko novih značajki. Tijekom nadolazećih mjeseci Live View, značajka koja pri navigaciji koristi proširenu stvarnost, bit će nadograđena tako da će davati više informacija kako bi bili sigurni da se krećete u pravom smjeru.

Bit će dostupno više informacija o javnom prijevozu. Uz podatke o gužvi u vlaku bit će moguće doznati kolika je temperatura u vagonu, koje linije nude olakšani pristup i sjedala osobama s invaliditetom, kao i u kojim je vlakovima prisutno zaštitarsko osoblje.

Osim toga, u pojedinim dijelovima svijeta bit će dostupne i specifične značajke. Tako će, primjerice, u Japanu biti moguće doznati koliko je vagona u pojedinoj kompoziciji, piše Business Insider.

(Tportal) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...