ZVUČI NEVJEROVATNO, ALI JE ISTINITO: Ovaj luksuzni Škodin SUV košta samo 9.000 eura, no postoji samo jedan problem…

Iz Češke se još ne oglašavaju po pitanju prodaje modela Vision In

  • Auto

  • 07. Feb. 2020  

  • 0

U Indiji je prosječna plaća oko 600 KM, a upravo je u toj zemlji Škoda predstavila svoj novi SUV Vision IN, koji neodoljivo podsjeća na model Kamiq.

Zasad u Škodi šute o tome planiraju li prodavati Vision In u Europi, ali najvjerojatnije ovaj automobil nećemo vidjeti na našem tržištu. Sa svojih 425 cm dužine on bi se borio za naklonost kupaca s Kamiqom pa sve ne bi imalo previše smisla.

Automobil će izlaziti s proizvodnih traka u tvornici u gradu Puneu (pokrajina Maharashtra) s Volkswagenovim SUV-om Taigunom (nastali su na istoj platformi). Vision IN je predstavljen kao prototip u New Delhiju u najluksuznijoj varijanti, s 1,5-litrenim TSI motorom, 150 KS i DSG mjenjačem.

A, cijena za Indijce i nije baš sitnica.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...