NA NJIH SMO POTPUNO ZABORAVILI: Kineska kompanija predstavila "monstruma", novi pametni telefon ima apsolutno sve, jedini problem bi mogla biti cijena…

Tvrtka ZTE potvrdila je svoje sudjelovanje na ovogodišnjem MWC-u unatoč bojazni oko otkazivanja zbog koronavirusa

  • HiTec

  • 07. Feb. 2020  07. Feb. 2020

  • 0

Jedan od uređaja koji će tamo biti predstavljen je i novi ZTE Axon 10s Pro o kojem tvrtka iznosi detalje na svojoj službenoj stranici.

Glavne karakteristike novog uređaja bit će Qualcommov Snapdragon 865 čip s 5G modemom te 6 ili 12 GB LPDDR5 RAM-a (jedan od prvih uređaja s ovom vrstom RAM-a).

Tu je i 6,47-inčni FHD+ zaslon u 19,5:9 formatu s integriranim senzorom otisaka prstiju, podrška za Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, a baterija ima kapacitet od 4000 mAh (s Quick Charge 4+ tehnologijom).

Fotografska komponenta bazira se na trostrukoj stražnjoj kameri s glavnim 48-megapikselnim senzorom, 20-megapikselnim ultraširokim senzorom (s kutom gledanja od 125 stupnjeva) te trećim 8-megapikselnim telephoto senzorom. S prednje se strane nalazi 20-megapikselna selfie kamera u malom waterdrop notchu.

Vrijedi spomenuti i operativni sistem Android 10, 128 odnosno 256 GB UFS 3.0 interne memorije kao i podršku za DTS: X Ultra zvuk.

Kinezi još uvijek nisu objavili cijene, ano i to ćemo vrlo brzo doznati.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...