SVI SU STALI I GLEDALI: Udovica Elvisa Prisleya pojavila se na crvenom tepihu, niko ne vjeruje da su joj 74...

Dugo je niko nije vidio, a kada se ukazala svi su samo u nju gledali

  • Sex i grad

  • 08. Feb. 2020  

  • 0

Udovica Elvisa Presleyja Priscilla Presley pojavila se na 60. obljetnici Monte Carlo TV Festivala u crnoj uskoj haljini čipkastih dugih rukava, s crnom torbicom u ruci i u crnim štiklama. Unatoč tome što ima 74 godine, Priscilla je mnoge zapanjila svojim mladolikim izgledom (koji uvelike duguje estetskoj kirurgiji).

 

Priscilla i Elvis upoznali su se kada je ona imala samo 14 godina, a par se vjenčao osam godina poslije. Godine 1968. dobili su kćer Lisu Marie. Razveli su se četiri godine prije Elvisove smrti 1977.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...