SKIDANJE „ŠLAUFA“ SA STOMAKA SADA JE STVARNOST: Uz pomoć ovog jednostavnog trika smršavite brzo i bez posljedica po zdravlje…

Jednom jednostavnom navikom možete izgubiti nepoželjne kilograme, a s njima i sve nagomilane toksine

  • Zdravlje

  • 09. Feb. 2020  

  • 0

Recept je jednostavan, čim ustanete skuhajte vodu s đumbirom.

Litra i pol vode neka kuha na laganoj vatri dvadeset minuta i na kraju dodajte nasjeckani korijen đumbira, oko 4 do 5 cm dužine. 

Izlijte vodu u termos bocu zajedno s đumbirom i neka vam ta taj napitak postane najbolji prijatelj i vjerni pratitelj u sljedećih šest mjeseci. 

Nosite je sa sobom gdje god da idete, na posao, izlet, u shopping, na putovanju, neka vam stoji kraj kompjutera ili televizora.

Ispijajte vrući napitak u gutljajima tokom cijelog dana i činite to često.

Tijelo će vam biti jako zahvalno jer samo tom malom navikom napravit ćete ogromnu promjenu za svoje zdravlje. 

Tom jednostavnom navikom možete izgubiti nepoželjne kilograme, a s njima i sve nagomilane toksine.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...