ŽESTOK SUDAR NA NOVOSADSKOM PUTU: Glumac Sergej Trifunović sudionik saobraćajne nesreće, Hitna pomoć imala pune ruke posla…

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izazvao je udes sinoć na novosadskom autoputu, pišu srbijanski mediji

  • Estrada

  • 09. Feb. 2020  

  • 0

Kako saznaje "Kurir", on se, krećući se u smjeru ka Novom Sadu svojim automobilom marke "Audi Q2" zakucao u "Fiat", koji je išao ispred njega.

Na lice mjesta su došli ljekari Hitne pomoći, a vozač "Fiata" je prevezen u zemunsku bolnicu na dijagnostiku i dalje liječenje.

"Kurir" piše i kako je Trifunović u prethodnih deset godina napravio desetine saobraćajnih prekršaja, od kojih su mnogi bili ozbiljno ugrožavanje bezbjednosti i njega i drugih, te kako je šest puta kažnjavan zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, sedam puta je zatečen u prekoračenju brzine u naselju i tri puta na putu van naselja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...