NIKAD VEĆA KONKURENCIJA: 9 spektakularnih filmova koje cijeli svijet nestrpljivo iščekuje u 2020.

U ovoj godini očekuju nas neke veoma zanimljive premijere, od nostalgičnih remakeova, preko filmova socijalne tematike, do pravih drama.

  • Kultura

  • 09. Feb. 2020  

  • 0

Sudeći po naslovima čije se prve projekcije tek očekuju, u 2020. mogli biste malo češće u kino.

Mulan

alt

Ovaj film, čija bi se premijera trebala održati krajem ožujka, filmska je adaptacija crtića Mulan, koji govori o hrabroj djevojci koja se pridružila vojsci umjesto svog bolesnog oca te postala najveći ratnik u povijesti Kine. Disney je održao opsežan proces kastinga kako bi našao idealnu glumicu za ulogu Mulan. Prošli su čak pet zemalja i testirali dodatne tisuće djevojaka iz drugih zemalja, a ulogu je dobila kineska glumica Liu Yifei.

Vječni (The Eternals)

alt

Nakon završetka Avengersa 2019. Marvel se sprema za novi uspješni serijal, čija se premijera očekuje u studenom.

Radnja filma odvija se nakon poraza Thanosa, besmrtni identiteti koji su se skrivali od ljudi ujedinjuju se kako bi spasili svijet. Glumačka ekipa prilično je impresivna, a Brightside piše da su u njoj  Angelina Jolie, Salma Hayek, zvijezda serije Stranger Things Millie Bobby Brown, Kit Harrington i Richard Madden iz Igre prijestolja i drugi.

Crna Udovica (Black Widow)

alt

Scarlett Johanson vraća se ulozi KGB agentice Natashe Romanoff u filmu čija je premijera najavljena za kraj travnja. U filmu će se sjetiti stvari koje su joj se događale prije pridruživanja Osvetnicima.

Bill & Ted Face the Music

alt

Nastavak filma o dva loša tipa koji sanjare o tome da postanu popularne rock zvijezde. Umjesto toga prisiljeni su naći stalni posao i brinuti o obiteljima, bar dok ne sretnu tipa iz budućnosti. Zbog uloge u filmu čija je premijera u kolovozu ove godine Keanu Reeves se čak obrijao.

Free Guy

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

alt

Ryan Reynolds je zaposlenik banke koji iznenada shvati da živi u matrici. Ili u videoigri u kojoj je neaktivni lik, no brzo postaje glavni lik. Ideja za film čija je premijera planirana u srpnju posuđena je iz popularne igre Grand Theft Auto.

Top Gun: Maverick

alt

Mjesec ranije trebala bi se održati premijera remakea filma koji je stvorio Toma Cruisea. U nastavku Top Guna Cruise postaje instruktor mladim pilotima.

Lice s ožiljkom (Scarface)

alt

Tom Hardy utjelovit će posljednje dane legendarnog mafijaša Ala Caponea nakon što je osuđen na deset godina zatvora. Premijera je najavljena za travanj.

Ghostbusters: Afterlife

alt

Radnja se odvija na farmi koju samohrana majka nasljeđuje od svog oca, a tijekom istraživanja kuće njena djeca pronalaze automobil koji je pripadao legendarnim istjerivačima duhova.

Sonic: the Hedgehog

alt

Već u veljači jež kojeg smo upoznali u igri i njegov prijatelj Tom borit će se protiv doktora Robotnika.

(Index.hr/SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...