NAVIKA IZ DJETINJSTVA: Lijepa glumica otkrila da ne može zaspati bez plišanog zeke!

Lijepa australska glumica, koju su čitatelji portala Ranker proglasili najljepšom ženom svijeta 2019. godine, u podcastu Five Things voditeljici Lynn Hirschberg je rekla da još uvijek spava s plišanim zecom.

  • Show

  • 09. Feb. 2020  09. Feb. 2020

  • 0

Margot Robbie je otkrila svoju neočekivanu naviku iz spavaće sobe. Kad su je pitali da kaže nešto impresivno i inspirativno iz svog života, 29-godišnja zvijezda odgovorila je: "Reći ću, moj zec kojeg imam otkad sam rođena i još uvijek spavam s njim svaku večer." 

Robbie je priznala da je igračka, koju je zvala "zeko" kao dijete, sad već prljava. "Možda jednom godišnje kad mi mama dolazi u posjetu opere zeca i zašije što treba da se ne raspadne", rekla je u podcastu.

Otkrila je i da njezin suprug Tom Ackerley nije baš oduševljen što svake večeri dijeli krevet sa zecom.

"Baca zeca iz kreveta. Smatra da je očigledno smiješno kad i dalje spavam sa zecom. Možda je malo ljubomoran na to što zeko ima svoje mjesto u krevetu."

Zvijezda Tarantinovog hita Bilo jednom u... Hollywoodu otkrila je i šta radi kad joj posao postane previše stresan.

"Imam tu kućicu na drvetu... neću reći gdje je", rekla je te otkrila samo kako se nalazi u centru Evrope.

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...