SVE GORI I U FEBRUARU: Seksi manekenka i influencerica objavila vrući video, a onda su je napali zbog stražnjice…

Dizajnerica kupaćih kostima i manekenka Karina Irbi (29) ima više od milion pratitelja na Instagramu, a njeni obožavatelji ističu da je prate zato što objavljuje prirodne fotografije s kojima svima pokušava pokazati koliko je važno voljeti sebe

  • Sex i grad

  • 10. Feb. 2020  

  • 0

Unatoč tome što često ističe celulit i strije i žene uvjerava kako je to sve normalno, nedavno se suočila s negativnim komentarima i reakcijama zato što je, istaknuli su, svoje fotografije malo 'uredila'.Zlobnici tvrde da ih je provukla kroz nekoliko filtera i vjerojatno popravila nepravilnosti, a to je bilo dovoljno da pratitelji opletu po njoj jer ne prikazuje stvarnu sliku. 

Okrivili su je da svaki put zauzme 'savršenu' pozu zbog koje makne pozornist s nepravilnosti, a onda se o toj spornoj Instagram objavi oglasila i influencerica. - Netko je stavio moju fotografiju na kojoj poziram i 'sirovu' fotografiju uzetu iz videa. Napravili su to kako bi me prikazali kao lažnu djevojku na internetu. Ali, ja sam prava! I oprostitie što ne hodam okolo pozirajući i pazeći kako me tko gleda iz kojeg kuta. Iako, to bi bio odličan trening. 

- Razmislite o ogromnom broju neobrađenih videa i fotografija koje imam na svojim društvenim mrežama... Mislim da je jasno da nikoga ne lažem - dodala je.

Karinu je nakon toga podržao veliki broj pratitelja, koji su joj napomenuli kako je ona snažna žena i da ih inspirira, ali i da je ne trebaju zanimati mrzilački komentari. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...