RASPAD SISTEMA U HRVATSKOJ, HDZ PUCA PO ŠAVOVIMA: Nakon jučerašnjeg istupa Milijana Brkića oglasio se i Andrej Plenković…

Predsjednik HDZ-a i premijer Hrvatske Andrej Plenković pri dolasku u središnjicu stranke odgovorio je na kritike protivnika da nije dovoljno agilan kao predsjednik stranke

  • Regija

  • 10. Feb. 2020  

  • 0

"Ja sam puno agilniji od njih. Ne vidim da su oni nešto agilni", poručio im je, prenosi N1.

Na pitanje novinara za komentar jučerašnjih izjava Milijana Brkića, Plenković je rekao:

"Prvo, dobro je da u vremenu izbora svi akteri koji djeluju razotkriju svoja prava stajališta. To su ljudi koji 3,5 godine nikad ništa nemaju protiv, a danas se najednom bude iz sna i kažu da imaju nešto protiv. To nije vjerodostojno."

"Zbog očito nerealiziranih osobnih ambicija, netko je bio ministar, pa nije, pa mu to malo fali", kaže Plenković.

Komentirao je i mogućnost velike koalicije s SDP-om.

"Oni imaju snove, priviđenja, noćne more pa u njima ja šapćem: 'Dobar dan, ja bih išao u veliku koaliciju s SDP-om.' Nema nikakvog dokaza. HNS me ne brine toliko. Brkić je prvi govorio: 'Nemojmo s Mostom, idimo s HNS-om. Neka me demantira, baš me zanima što će reći'", kaže Plenković.

Komentirao je i Miroslava Škoru.

"Nismo se vidjeli 20 godina i on je sada odjednom počeo govoriti protiv mene. Ja protiv njega nemam što, nemamo nikakav sukob... Zašto on to radi, ja ne znam", kazao je Plenković.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...