SKANDALOZNE OPTUŽBE NA RAČUN POKOJNOG TOME ZDRAVKOVIĆA: Nakon 20 godina Gordana Dean progovorila i optužila ga da je bio seksualni manijak

Učiteljica modernog plesa Gordana Dean objavila je na svom Facebooku skandaloznu objavu koja je oskrnavila sjećanje na pokojnog pjevača Tomu Zdravkovića.

  • Estrada

  • 10. Feb. 2020  

  • 2

Naime, kako je napisala, ona tvrdi da je pokojni Toma Zdravković bio seksualni manijak, te da je, dok su išli putem za Novi Sad zlostavljao njenu prijateljicu.

Toma Zdravković. Ima 20 godina, učestvovala sam sa koreografijom na “Subotičkom kulturnom ljetu”, a na “Kulturnom ljetu” je bio i Toma Zdravković. Završilo se oko ponoći i organizatori su rekli da Toma neće da vozi do Novog Sada. Bilo je nas tri djevojke, drugarica i ja pozadi i jedna naprijed. Ubrzo se čulo: “Nemojte, Tomo, šta radite, ne želim”… škripa kočnica… “Mrš, napolje”, reče i ona je ispala na sred autoputa u 12 sati uvečer po mrklom mraku. Plakala sam, molila sam da se vrati po nju, i valjda je pomislio da može da odgovara za to što je napravio. Do kraja putovanja smo nas tri sjedile pozadi. Do danas riječi nismo progovorile o tome!”, napisala je Gordana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...