MIRALEM PJANIĆ USKORO OSTAJE BEZ TRENERA: Čelnici Juventusa u akciji dovođenja najtrofejnijeg stručnjaka današnjice…

Nakon poraza u Veroni navijači Juventusa najviše su kritizirali Maurizija Sarrija jer nisu zadovoljni onim što ovaj trener radi

  • Sport

  • 11. Feb. 2020  

  • 0

Sarri je ljetos preuzeo klupu Stare dame, ali Juve više ne dominira na Apeninima kao prije što mu itekako zamjeraju.

Čak i talijanska javnost misli da Sarri nije dorastao ovom zadatku, te da će na kraju sezone sigurno dobiti otkaz ukoliko ne uspije osvojiti Ligu prvaka.

Već se uveliko spekulira o tome da u Juventusu razmišljaju o novom treneru, a kako piše La Gazzetta dello Sport prva želja Stare dame je Pep Guardiola. Juve će pokušati ući u pregovore s trenerom Manchester Cityja kojeg vide kao idealno rješenje za budućnost.

Guardiola ima iskustva osvajanja Lige prvaka kao trener jer je to uradio u dva navrata s Barcelonom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...