SAMSUNG DANAS PREDSTAVLJA HRPU NOVITETA: Evo šta možete očekivati

Korejski proizvođač u sklopu događaja Unpacked u San Franciscu planira predstaviti nove članove premijske Galaxy S serije, avangardni preklopni smartfon sličan Razru te konačno - niz nosivih spravica poput novih Galaxy Budsa...

  • HiTec

  • 11. Feb. 2020  11. Feb. 2020

  • 0

Samsung će večeras u 20 sati u San Franciscu održati Galaxy Unpacked, veliko predstavljanje u sklopu kojeg će, prema svemu sudeći, predstaviti nove smartfone Galaxy S20 i Galaxy Z Flip. Galaxy Z Flip je uređaj koji koristi naprednu verziju tehnologije korištene u Galaxy Foldu te koji jako podsjeća na nedavno izašli Motorola Razr.

Samsung, za početak, cijeli događaj prenosi uživo putem svoje službene web stranice. Ako želite, događaj možete pratiti i putem YouTubea. Tportal će događaj pratiti iz minute u minutu.

Glasine nalažu da bi ove godine mogli susresti tri telefona iz serije Galaxy S20, do sad više poznate kao Galaxy S11. Najvažniji noviteti vezani uz novi asortiman bit će podrška za 5G, OLED ekran brzine osvježavanja od 120 Hz te nova kamera osjetljivosti 108 megapiksela.

Također je prilično izvjesno (s obzirom da je jučer 'slučajno' izašla reklama) da ćemo pored Galaxyja S20 vidjeti Galaxy Z Flip i najnoviju verziju Galaxy Budsa pod imenom Galaxy Buds Plus.

Za kraj, također se šuška i o novom Galaxy Watchu 2.

Pozivnica za Unpacked event, konačno, na sebi ima riječ Galaxy na sivoj pozadini na kojem su slova A i S zamijenile dvije kocke koje izviru ispod platna - Cnet pretpostavlja da je ovdje riječ o čak dvije verzije tajnovitog Galaxy Z Flipa.

(Tportal)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...