KARLEUŠA ČUPA KOSU; VRANJEŠ PROGOVORIO NAKON SVEGA: "Dobila je reklamu kakvu neće dobiti za 14 života; Divim se Dušku Tošiću kad je uspio..."

Prije tačno mjesec dana navršilo se godinu dana otkako je u javnosti kao bomba odjeknula vijest da je Jelena Karleuša navodno u tajnoj vezi sa Ognjenom Vranješom.

  • Estrada

  • 11. Feb. 2020  

  • 0

Fudbaler grčkog AEK dosad nijednom nije dao intervju o njihovom odnosu.

Prvi put za Kurir sportista otvara dušu i iznosi svoju verziju navodne afere sa pjevačicom i onome što se dešavalo prije skandala.

Na početku razgovora Kurir je pitao Vranješa da li se kaje.

Naravno da se kajem. Sramota me je što sam takvu osobu poznavao. Vrijeme ne možemo da vratimo, ali makar možemo pojedine ljude da izbrišemo iz života – kaže fudbaler.

Šta se tačno dogodilo među vama?

Od ljubavi do mržnje linija je tanka, a pošto više nema linije, onda je sve jasno.

Šta misliš o Dušku Tošiću?

Divim se tom čovjeku kad je uspio sve ove godine da izdrži s tom ženom. Veliki naklon.

Šta ti se najviše dopalo kod Jelene, pa ste odlučili da uplovite u tajnu vezu?

Kako sprema pasulj sa svinjskim rebarcima. Šalu na stranu. To što je slatko lagala, a ja sam bio jako povodljiv i vjerovao sam joj svaku riječ, dok na kraju nisam progledao i vidio s kakvom osobom zapravo imam posla.”

Da li bi volio da se vidiš s Jelenom i šta bi joj rekao?

Nema potrebe za susretom, ima ona s kim da se viđa.

Na koga aludiraš?

Ona to zna! Pitajte nju.

Zašto i dalje u javnosti njeguje sliku porodične žene?

To me ne zanima. Ni ona ni njena porodica. Neka su živi i zdravi.

Da li i dalje voliš Jelenu?

Ko kaže da sam je ikada i volio?

Tvrdiš da je ne voliš, a od njene najveće rivalke Cece Ražnatović si kupio ogrlicu, a pjevala ti je i na rođendanu.

Opet ponavljam, ko kaže da sam je volio? Da, kupio sam ogrlicu jer je novac išao u humanitarne svrhe, a na rođendanu je Ceca pjevala jer zaista volim njene pjesme i jer je daleko najveća naša muzička zvijezda.

Zašto si odustao od tužbe protiv Karleuše?

Vidjeli ste kako poštuje sud, a ja nemam vremena za te budalaštine i da se s njom ganjam pet godina. Ona je svoj život posvetila sudovima i tužbama. S druge strane, za šta ona mene da tuži? Dobila je reklamu kakvu neće dobiti za 14 života. Treba da mi zahvali jer joj je cijena nastupa skočila.

Ali ona tvrdi da te ne poznaje i da si neko ko je htio marketing preko njenog imena.

Ne poznajem ni ja nju, ako joj je tako lakše. Ja i marketing, au, pa, baš joj hvala na tome, divna je osoba, da i ona nekome pomogne u životu. Napustio sam Anderleht i reprezentaciju zbog nje, a sad kao ja htio marketing.

Šta misliš, šta će reći na ovaj intervju?

Njeno mišljenje me ne zanima. Imam pravo da kažem šta želim, a govorim samo istinu. Ona mi to pravo nikada ne može uskratiti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...