DODIKOV PRIJATELJ VAN SEBE ZBOG ŠAMARČINE VULINU: „Crnogorski režim pokušao da ponizi vojnu delegaciju Srbije…“

Vojna delegacija Srbije, koju je jučer predvodio ministar odbrane Aleksandar Vulin, morala je da se presvuče, odnosno da skine uniforme, da bi im bio odobren ulazak u Crnu Goru

  • Regija

  • 12. Feb. 2020  

  • 2

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić ocijenio je da je crnogorski režim pokušao da ponizi vojnu delegaciju Srbije odlukom da se oficiri ne pojave u uniformama u Rovcima prilikom obilježavanja 20 godina od smrti bivšeg ministra odbrane SR Jugoslavije Pavla Bulatovića

“U tom kontekstu je i ovo ponašanje ministra spoljnih poslova /Srđana/ Darmanovića i želja da se pogibija velikog čovjeka Pavla Bulatovića predstavi kao nešto drugo, a ne ono što se stvarno desilo”, rekao je Mandić za televiziju “O2”.

Vojna delegacija Srbije, koju je jučer predvodio ministar odbrane Aleksandar Vulin, morala je da se presvuče, odnosno da skine uniforme, da bi im bio odobren ulazak u Crnu Goru.


Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...