ZASTRAŠUJUĆI PRIZORI IZ SRBIJE: U stravičnom sudaru autobusa i putničkog vozila ima poginulih, vozač bježao sa lica mjesta... (FOTO)

Automobil koji je sudjelovao u nesreći potpuno je uništen, kao i dva autobusa. Vozač automobila, koji se velikom brzinom zabio u autobus, bježao je od policije

  • Hronika

  • 12. Feb. 2020  

  • 0

Jedna osoba poginula je u teškoj prometnoj nesreći jutros nešto poslije četiri sata u Zemunu. Kako saznaje Telegraf.rs, poginuo je vozač autobusa na jednoj od gradskih linija.  

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo u 4.30 sati kada je, navodno, vozač automobila izletio na glavnu ulicu i udario u autobus. Taj autobus je zatim udario u drugi autobus.

Tri muškarca prevezena su u KBC Zemun. Dvojica starijih, koji imaju 51 i 53 godine nemaju teže ozljede. Mlađi (21), za koga se sumnja da je izazvao nesreću, s lisicama na rukama je prevezen u bolnicu.

Automobil koji je sudjelovao u nesreći potpuno je uništen, kao i dva autobusa. Vozač automobila, koji se velikom brzinom zabio u autobus, bježao je od policije.

 

alt

alt

altFoto: Telegraf

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...