SANDRA BULLOCK INTERVJUIRALA JENNIFER ANISTON: Najviše su razgovarale o bivšem "zajedničkom dečku"

Nakon što je prošli mjesec osvojila nagradu Screen Actors Guild Awards (SAG), Jennifer Aniston (51) krasi naslovnicu novog broja časopisa Interview, a tom prilikom razgovor s njom odradila je - Sandra Bullock (55).

  • Show

  • 12. Feb. 2020  12. Feb. 2020

  • 0

Inače, ove dvije holivudske dive znaju se od kraja '90-ih, kad ih je na zabavi poslije dodjele Zlatnih globusa upoznao glumac Tate Donovan (56), koji je bio u vezi s - obje (naravno, ne istovremeno). Logično, isti bivši dečko pokazao se kao odličan uvod u razgovor slavnih prijateljica.

- I ti i ja svojevremena smo bile dio života jednog vrlo strpljivog ljudskog bića - s obzirom na to da je izlazio s nas dvije, definitivno je strpljiv - našalila se Sandra, a Jennifer se nadovezala: "Čini se da čovjek zbilja ima svoj tip žene - talentirana, zabavna, ljubazna, velikodušna...".

Podsjetimo, Bullock i Donovan bili su zaručeni od 1992. do 1995. (Sandra je poslije započela vezu s Matthewom McConaugheyjem), a Aniston i Donovan bili su par od 1995. do 1998. Ona se poslije udala za Brada Pitta.

Danas je Jennifer slobodna (od drugog supruga Justina Therouxa razvela se 2017.), dok je Sandra u dugogodišnjoj vezi s fotografom Bryanom Randallom.

No Jennifer je za Interview otkrila kako se njezino prijateljstvo s jednako slavnom kolegicom nije "rodilo" na prvu:

- Mislim da se sve u životu događa u svoje vrijeme, tako je bilo i s nama...

Sjećaš se, poslije te zabave '90-ih, ponovno smo se srele na vjenčanju zajedničkog prijatelja: ja sam tebi poslala poruku, a ti meni - žesticu! - prepričala je Aniston, koja se u zanimljivom razgovoru s Bullock dotakla i osjetljivijih tema koje su joj obilježile život, osobito mladost. 

- Nisam imala savršeno djetinjstvo i često sam se u vlastitom domu osjećala nesigurno. Moji roditelji nisu imali stabilan odnos i zbog njihovog ponašanja pomislila sam kako ne želim biti poput njih... No moram im se zahvaliti, jer danas upravo zbog njih razmišljam ovako kako razmišljam - rekla je zvijezda TV serije "Prijatelji", a prenosi Daily Mail.

A što se tiče budućnosti, evo kako je Jennifer zamišlja:

- Vidim se u kući na plaži, čujem okean, čujem smijeh, vidim djecu kako trče, osjetim miris kuhane hrane... To je taj neki radostan scenarij u mojoj glavi - zaključila je Aniston.

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...