SVE ŠTO VAM TREBA JE VILJUŠKA: Ljudi su poludjeli za trikom koji popravlja pokidani rajsferšlus

Trikom je oduševljen i glumac Ryan Reynolds koji je na Twitter nalogu šerovao video uz komentar: "Ovo čekam cijeli život".

  • Šareni svijet

  • 12. Feb. 2020  

  • 0

Sigurno vam se makar jednom desilo da vam "pukne" rajsferšlus na nekom komadu odjeće. Nije ga lako popraviti... Ali ovaj trik može da vam olakšava život i uštedi para.

 

Sve što vam treba jeste viljuška i 10 sekundi! Prvo treba da sa rajsferšlusa skinete metalnu osnovu, stavite je na viljušku (baš kako je prikazano u videu), a zatim da navučete na metalni do spojnicu odjeće.

 Ostaje vam samo da u jednom momentu pomjerite odjeću sa viljuške i problem je riješen. Kako komplikovani problem ima jednostavno rješenje, zar ne?

 Trikom je oduševljen i glumac Ryan Reynolds koji je na Twitter nalogu šerovao video uz komentar: "Ovo čekam cijeli život".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...