DOBRA VIJEST IZ ITALIJE: Lulić uspješno operiran, biće spreman za baraž!

Kapiten Lacija Senad Lulić uspješno je operiran na klinici "Paideia", saopćio je rimski klub.

  • Sport

  • 12. Feb. 2020  12. Feb. 2020

  • 0

Lulić je operirao lijevi skočni zglob, i van terena će biti četiri sedmice. Lulića je odmah po završetku operacije u klinici posjetio trener Simone Inzaghi, koji mu je poželio brz oporavak. 

Prema prognozama, Lulić će van terena biti mjesec, što znači da će biti spreman za utakmice baraža za Evropsko prvenstvo.

Lulić se krajem januara ove godine odlučio vratiti u reprezentaciju Bosne i Hercegovine i stavi se na raspolaganje selektoru Dušanu Bajeviću za utakmice baraža za EURO 2020.

Lulić je do sada za nacionalni tim odigrao 57 utakmica i postigao 4 gola.

Posljednji nastup za bh, tim je zabilježio protiv Belgije 7. oktobra 2017. godine na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...