BH FANATICOSI NEMAJU MILOSTI: Evo šta su poručili povodom glasina da će se Vranješ vratiti u Reprezentaciju

Nakon što se danas u medijima u regionu pojavila informacija da bi se Ognjen Vranješ mogao vratiti u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, oglasili su se BH Fanaticosi.

  • Sport

  • 12. Feb. 2020  12. Feb. 2020

  • 0

Ova najjača naša navijača grupa je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici još jednom poručila kakav imaju stav u vezi povratka Ognjena Vranješa među Zmajeve.

U posljednje vrijeme mnogo se govori o mogućem povratku Ognjena Vranješa u reprezenataciju Bosne i Hercegovine, nakon što je selektorsku klubu preuzeo Dušan Bajević, te su zbog toga BH Fanaticosi još jednom poručili kakav je njihov stav.

Navijačka skupina proglasila je Vranješa personom non grata, te su uz fotografiju staviili opis “Naš stav je jasan”.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...