MAJSTOR NANE JURIŠA KA TITULI PRVAKA: Pogledajte kako je tim Slavena Bilića nakon preokreta slavio u gostima i odvojio se na vrhu tabele…

West Bromwich Albion je na gostovanju kod Readinga slavio rezultatom 2:1 i povećao prednost u odnosu na Leeds United i Fulham na šest bodova

  • Sport

  • 13. Feb. 2020  

  • 0

Momčad bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića brzo se našla u rezultatskom minusu, ali je Pereira sredinom prvog dijela pogotkom obradovao vodeću momčad lige, koja je do odmora mogla bar još jednom poentirati.

Bartley je postigao drugi gol za goste i tako se iskupio za skrivljeni jedanaesterac, a asistenciju je upisao Filip Krovinović prije nego što je zamijenjen u 69. minuti.

WBA je vodeći sa 62 boda, dok Leeds United i Fulham imaju 56.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...