DRAGO PILSEL DEMOLIRAO HDZ-ovce: „Pokušaj otimanja djela BiH kroz stvaranje neoustaške državice `Herceg-Bosna` i agresije se valjda ne računa…“

Hrvatski novinar, publicist i kolumnist portala „Slobodna Bosna“ Drago Pilsel na društvenim mrežama često komentira društveno-političke prilike u regiji

  • Mini market

  • 13. Feb. 2020  

  • 0

Tako je Pilsel na Twitteru oštro prokomentirao izjavu hrvatskog ministra vanjskih poslova Hrvatske Gordana Grlića-Radmana na Katoličkom radiju.

„Moramo širiti ljubav i vijest o hrvatstvu i nama Hrvatima kao narodu koji nikad nije tuđe otimao'', rekao je na Katoličkom radiju ministar vanjskih poslova Grlić Radman. Pokušaj otimanja djela BiH kroz stvaranje neoustaške državice Herceg-Bosna i agresije se valjda ne računa, napisao je Pilsel na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...