SLAVNA GLUMICA ŠOKIRALA SVIJET, PROGOVORILA O SILOVANJU, A ONDA JE USLIJEDILO NEŠTO JOŠ GORE: „Nisam imala snage priznati roditeljima, na kraju sam dobila rak…“

Pomogla je policiji pronaći čovjeka koji ju je silovao prijetivši joj vatrenim oružjem. Dug je bio put do oporavka, tijekom kojeg je oboljela i od raka maternice, no ova hrabra žena nije se dala

  • Show

  • 13. Feb. 2020  

  • 0

Glumica Fran Drescher koja se proslavila ulogom u seriji 'Dadilja', otvoreno u intervjuu pričala o traumama koje je proživjela nakon što je 1985. godine silovana pod prijetnjom vatrenim oružjem. Drescher i njezina prijateljica silovane su pred Peterom Marcom Jacobsenom, koji je u to vrijeme s Fran bio u braku. Njega su provalnici zavezali i prekrili mu oči povezom.

Otvoreno je Fran o svemu pričala za CNN. 'Tada nismo znale da su taj muškarac i njegov brat bili na uvjetnoj slobodni. Bilo je grozno i pomisliti da je bio zatvoren, a potom pušten, i da je nakon svega to napravio', rekla je Fran koja danas ima 62 godine. U vrijeme tog užasnog događaja bilo joj je svega 28. Zahvaljujući svom fotografskom pamćenju na kraju je uspjela pomoći policiji da počinitelja pronađe. 'Budući da imam fotografsko pamćenje, pomogla sam policiji i ilustratoru da napravi skicu prema kojoj su ga kasnije pronašli i priveli', ispričala je glumica.

, Image: 433710957, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic, Personal use., Model Release: no, Credit line: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / ProfimediaFoto: Profimedia 'Barem sam nakon svega imala taj završetak, koji mnoge žene nemaju. Znam da je zatvoren i da nikada više to neće napraviti, ne moram se bojati da ću ga sresti iza nekog kuta. Nakon što se to dogodilo, rekla sam prijateljima, no nisam imala snage nazvati svoje roditelje i reći im što se dogodilo', otkrila je Fran i priznala da se bojala da će im time nanijeti previše stresa.

Jedanaest godina nakon silovanja, Fran je dijagnosticiran rak maternice i tada je progovorila o silovanju, napisala je autobiografiju 'Enter Whining'. 'Dugo godina se nisam nosila i bavila s boli koju je silovanje uzrokovalo. Na kraju sam završila s ginekološkim karcinomom. Tijelo se odlučilo slomiti i stvoriti bolest. Bilo je to golemo iskustvo za mene. Nisam sretna što sam imala karcinom i ne želim ga nikome, no bolja sam osoba postala nakon toga. Nekada najbolji darovi dolaze u najružnijim pakiranjima', zaključila je omiljena 'Dadilja'.

LIVING WITH FRAN, Fran Drescher, Charles Shaughnessy, 'The Ex-Factor', (Season 1), 2005-06., Image: 98933644, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Warner Bros Co / Everett / Profimedia

Fran Drescher i Charles Shaughnessy (Foto: Profimedia)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...