NI NIJEMCI NE MOGU DOĆI SEBI: Pogledajte šta je učinio reprezentativac Bosne i Hercegovine, odmah je sve završilo na internetu… (VIDEO)

Bilo je upitno hoće li reprezentativac BiH uopće konkurirati za subotnji duel...

  • Sport

  • 13. Feb. 2020  13. Feb. 2020

  • 0

..., s obzirom na udarac koji je pretrpio protiv Freiburga, međutim na svom Instagram profilu Ermin Bičakčić pokazao je Nijemci nemaju razloga za brigu.

Trenirao je jučer Bičakčić punim intenzitetom kao i ostali igrači, a u jednom trenutku, prilikom zagrijavanja, odlučio je pokazati i da mu nije specijalnost samo zaustavljati protivničke napade.

Pogledajte Bičakčićev gol kojim se na društvenim mrežama pohvalio i sam Hoffenheim.

"Kakav pogodak", napisali su iz Hoffenheima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...