MEKTA NACIONALE: "Ja sigurno neću poštovati odluku o kojoj govori Milorad Dodik, glasaću na..."

Dragan Mektić (SDS), poslanik u Predstavničkom domu BiH rekao je danas novinarima da će učestvovati u odlučivanju i da će glasati na sjednicama

  • Mini market

  • 13. Feb. 2020  13. Feb. 2020

  • 1

„Ja ne vjerujem Miloradu Dodiku, on je potpisao ANP i ulazak u NATO da bi sjeo u fotelje u isntitucijama BiH.

I neću poštovati tu odluku o kojoj govori Milorad Dodik, jer ako govorimo o zemljištu i raspolaganju to je Dodik davno mogao uraditi.

Jer RS nikada nije završio restituciju, postoje vlasnici tog zemljišta, ljudi koji imaju pravo“, rekao je Mektić, prenose "Nezavisne novine".

Kaže da u svojoj stranci nije ni s kim kontaktirao, te da je preko Twittera rekao da će učestvovati u radu, jer neće učestvovati u tome da Milorad Dodik rasparčava to poljoprivredno zemljište i od njega pravi građevinsko.

„Dakle, ne vjerujem mu, jer je do sada uradio sve što je traženo, počevši od ličnih karata, ukidanja platnog prometa sa Srbijom, ANP-a...

Što on nije napustio institucije?“, rekao je Mektić.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...