AMBASADA SAD-a NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: Izvrsna saradnja s ministrom Čamparom

Zamjenica ambasadora Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u BiH Ellen Germain danas se sastala se s federalnim ministrom unutrašnjih poslova Aljošom Čamparom, a nakon sastanka poručeno je da je saradnja Ambasade SAD-a s Čamparom na izvrsnom nivou.

  • Društvo

  • 13. Feb. 2020  

  • 0

Nakon sastanka objavljeno je da je tema razgovora bila saradnja Ambasade Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u BiH i Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova.

Na Twitter nalogu Američke ambasade navedno je da je zamjenica šefa diplomatske misije SAD-a u BiH razgovarala i o izvrsnoj saradnji koju SAD imaju s Čamparom kada je riječ o sigurnosnim pitanjima.

Od ranije je poznato da je Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova pouzdan i kredibilan partner Sjedinjenih Američkih Država posebno kada je riječ o borbi protiv kriminala i terorizma.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...