KRIMINALCI PRIJETE BALI-BEGU: Riješili da mu otmu sina, GLUMAC VAN SEBE..!

U početku se Burak nije obazirao, ali je shvatio da su kriminalci ozbiljni kad su počeli da prijete da će mu oteti nasljednika. Tada je kontaktirao nadležne službe.

  • Šareni svijet

  • 13. Feb. 2020  

  • 0

Tursku glumac Burak Ozčivit upao je u probleme s kriminalcima zbog luksuzne vile koju je kupio u blizini Istanbula. Naime, oni su mu zaprijetili što se baš tu skućio sa ženom Fahrije i sinom Karanom, u kući koju je inače platio više od dva miliona eura. 

U početku se Burak nije obazirao, ali je shvatio da su kriminalci ozbiljni kad su počeli da prijete da će mu oteti nasljednika. Tada je kontaktirao nadležne službe.

"Problem je nastao kad je Burak saznao da je još neko zainteresovan za taj posjed i da mu cijena nije važna. Kako je glumac prvi dao avans, drugi kupac je ostao bez kuće. Ubrzo se doznalo da je drugi zainteresovani kupac pripadnik kriminalnog miljea i da mu se nimalo nije svidjelo što je ostao bez vile koju je po svaku cijenu želio upisati u imovinsku karticu", izjavio je izvor blizak glumcu za strane medije.

"Veruje da će se sve riješiti, ali naravno da mu nije svejedno. Unajmio je telohranitelje bez kojih ne izlaze iz kuće, a nadaju se da će se ta drama što prije završiti", zaključio je izvor blizak glumačkom paru.

Inače, cijela ova situacija dovela je do toga da Burak ponovo posjeti psihijatra.

FOTO: PROFIMEDIA

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...