KARLEUŠA BRUTALNO UZVRAĆA VRANJEŠU: „Jasno je da je riječ o psihopati, on je…“

Nakon što je nogometaš Ognjen Vranješ za Kurir otkrio detalje tajne veze koju je imao s Jelenom Karleušom, putem svog Instagrama oglasila se i sama pjevačica

  • Estrada

  • 13. Feb. 2020  

  • 0

Jelena u svojoj objavi tvrdi kako je Ognjen izmislio vezu između njih dvoje te ga je nazvala psihopatom.

“Kada i posle više od godinu dana neko priča opsesivno o vama, izmišljajući vezu i napada vašu porodicu i vas, jasno je da je reč o izopačenom umu i drago mi je što sad svi to vide. U normalnoj državi javne osobe su zakonom zaštićene od ovakvih psihopata dok u Srbiji svako može da se proslavi na ovako sramotan način. Ovom nesretniku opraštam svo zlo jer me je majka naučila da je praštanje najveća pobeda dobrog čoveka. Znala je i reći ‘Sine, svako se kad tad svojim zlom zabavi…'”, napisala je ona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...