TRUMP JOJ NIJE MOGAO ODOLJETI: Bivša manekenka je nova TRUMPOVA SAVJETNICA (FOTO, VIDEO)

Ova bivša manekenka će, kako se očekuje, sada dobiti ulogu savjetnice predsjednika Trumpa

  • Svijet

  • 13. Feb. 2020  

  • 0

Hope Hicks, nekadašnja direktorka za komunikacije predsjednika SAD Donalda Trumpa i njegova dugogodišnja saradnica vraća se poslije dvije godine u Bijelu kuću.

Ona se vraća u administraciju koja želi reizbor i u službu predsjednika koji želi da se riješi tima saradnika koje smatra nelojalnim, navodi CNN.

Ova bivša manekenka će, kako se očekuje, sada dobiti ulogu savjetnice predsjednika Trumpa, a sarađivaće i sa njegovim zetom Džeredom Kušnerom.

altHuffPost @HuffPost  

Hope Hicks, a confidant of President Donald Trump, is returning to the White House after departing in 2018.

 Embedded video 257:50 PM - Feb 13, 2020 

– Niko nije posvećeniji primjeni agende predsjednika Trumpa od Hope Hicks. Uzbuđeni smo zbog njenog povratka u tim – naveo je Kušner u izjavi za NBC.

Nove funkcije dobiće i bivši Trumpovi saradnici Šon Spajser i Reins Pribijus.

Hope Hicks se pridružila Trampovom timu 2016. godine tokom njegove kampanje i kasnije u Bijeloj kući. Iako nije imala iskustvo u politici ni komunikacijama, uspjela je da izgradi poseban odnos Trampom koji je bio spreman i da prihvati neke njene argumente.

altReuters @Reuters  

Former Trump aide Hope Hicks will return to the White House in a new role, nearly two years after she left the post as communications director https://reut.rs/2OSWAiP 

 Embedded video 708:25 PM - Feb 13, 2020Twitter Ads info and privacy
 50 people are talking about this  

Bijelu kuću je napustila 2018. godine nakon što je u Kongresu tokom ispitivanja pred odborom za istragu ruskog uticaja na izbore u SAD odbila da ogovori na nekoliko pitanja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...