ŽENA JE VRIŠTALA POKRAJ MRTVOG TIJELA: Srbijanac pao sa šestog sprata, odmah uhapšena djevojka…

žena je viđena kako plače i vrišti pored tijela muškrarca nekoliko trenutaka nakon što je on pao sa šestog sprata

  • Hronika

  • 14. Feb. 2020  

  • 0

Muškarac (33), državljanin Srbije, stradao je pri padu sa šestog sprata jedne zgrade u Londonu, a za njegovo ubistvo je, prema pisanju britanskih medija, osumnjičena djevojka (28) i ona je uhapšena. Da li je i uhapšena djevojka državljanka Srbije za sada nije poznato.


Prema saznanjima "Daily Maila", žena je viđena kako plače i vrišti pored tijela muškrarca nekoliko trenutaka nakon što je on pao sa šestog sprata. Ona je poznavala žrtvu i uhapšena je zbog sumnje da je ubila 33-godišnjeg muškraca čiji identitet nije saopćen.

Tragedija se dogodila u sjevernom dijelu Londona. Osumnjičena će ostati u pritvoru dok policija ne utvrdi šta se dogodilo.

Svjedoci su na mjestu događaja vidjeli osam ili devet policijskih automobila, zajedno sa tri vozila hitne pomoći. Šokantnoj sceni prisustvovalo je nekoliko porodica sa djecom koja su se vraćala iz škole.

- Nisam vidio kako je pao, ali vidio sam ga na zemlji. Nakon otprilike jednog minuta, žena je sišla i počela da plače i vrišti, a neko ju je odveo do ugla da joj pomogne da se smiri. Vidio sam krv po pločniku. Nekome sam dao peškir i on ga je stavio preko tijela. Nisam mogao da spavam cijele noći - rekao je Naik Mohamed (19), radnik u obližnjem frizerskom salonu.

Portparol policije je dodao da je 28-godišnja djevojka, koja je bila na licu mjesta, privedena zbog sumnje da je umiješana u ubistvo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...