DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U CAZINU: Nurija popravljao bojler, pa POGINUO, a kada je brat ušao u kupatilo...

Ova informacija sinoć je potvrđena iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona te je istaknuto kako u ovom događaju nema elemenata krivičnog djela

  • Hronika

  • 14. Feb. 2020  

  • 0

Nurija Samardžić (61) iz cazinskog naselja Pjanići nastradao je u utorak od posljedica strujnog udara, do kojeg je došlo prilikom pokušaja da popravi strujne instalacije u svojoj kući.

 

Ova informacija sinoć je potvrđena iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona te je istaknuto kako u ovom događaju nema elemenata krivičnog djela.

Nesretnog Samardžića brat je pronašao u kupatilu bez svijesti pa ga je prevezao u Dom zdravlja u Cazinu.

Ljekari su, međutim, mogli samo konstatirati smrt.

Kako je ustanovljeno policijskom istragom, Samardžić je pokušavao da popravi bojler kad je došlo do strujnog udara, koji je uzrokovao zastoj u radu srca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...