ONI OD NAS NIKADA NISU ODUSTALI: Nova donacija vlade prijateljskog Japana, sada su nam poklonili…

Ceremonija primopredaje zakazana je za danas u prostorijama BHANSA-e u Sarajevu

  • Društvo

  • 14. Feb. 2020  

  • 0

Vlade Japana donirala je namjensko specijalno patrolno vozilo, koje će posredstvom Ministarstva komunikacija i transporta Bosne i Hercegovine biti proslijeđeno krajnjem korisniku - Agenciji za pružanje usluga u vazdušnoj plovidbi (BHANSA).

Ceremonija primopredaje spomenutog vozila, zakazana je za danas u prostorijama BHANSA-e u Sarajevu.

Radi se o specijalnom vozilu namijenjenom za održavanje meteorološkog sistema za osmatranje na lokaciji Jedinica prilazne aerodromske kontrole leta Sarajevo.

Uime Vlade Japana, vozilo koje je predmet donacije ministru komunikacija i prometa BiH Vojinu Mitroviću predat će ambasador Japana u BiH Hideyuki Sakamoto.

Nakon obavljene ceremonije, ministar Mitrović će uime Vijeća ministara BiH vozilo predati direktoru BHANSA-e Davorinu Primorcu, najavljeno je iz resornog ministarstva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...