TRENER „MILANA“ RIGA VATRU NAKON SRAMOTNO DOSUĐENOG PENALA ZA JUVENTUS: „Ljut sam, bio je faul nad Ibrahimovićem…“

Nogometaši Milana i Juventusa sinoć su remizirali na San Siru (1:1) u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije

  • Sport

  • 14. Feb. 2020  

  • 0

Remi Juventusu donio je Ronaldo pogotkom sa 11 metara, a ova odluka bila je itekako sporno, što je priznao i trener Pioli.

"Ljut sam. Ranije je bio faul nad Ibrahimovićem. Sjećam se i meča Cagliari - Brescia na početku sezone kada je bila ista situacija i sudije su rekle da nije penal jer igrač nije mogao da vidi loptu. Ovdje je situcija ista. Igrač nije mogao vidjeti loptu, a morao je koristiti ruke prilikom skoka", smatra trener Milana.

Vjeruje u svoju momčad.

"Rekao sam igračima da ponosni mogu napustiti teren. Ponosan sam na njihov učinak, a željeli smo doći do pobjede. Ovo je samo prvi dio i pokušat ćemo da budemo još bolji u revanšu", dodao je Pioli. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...