ZLATAN BEGIĆ OHLADIO STRATEŠKE PARTNERE: „Čović laže da je legitimni predstavnik, a Dodik laže da bi izašao iz BiH; Ovdje je najveći problem što živi 2 MILIONA MUSLIMANA…“

Niko ne želi da se Ustavni sud pretvori u CIK, kazao je za N1 Zlatan Begić, poslanik DF-a u Predstavničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine

  • Mini market

  • 14. Feb. 2020  14. Feb. 2020

  • 2

„Svi lažu. Laže Dodik, laže Čović. Čović laže da je legitimni predstavnik, Dodik laže da bi izašao iz Bosne i Hercegovine, a samo ovdje može biti `baja`. Ne bi on to uradio sve kad bi ga tjerali odavde. U nekoj fiktivnoj velikoj Srbiji bi mogao biti samo trgovac namještajem ili se baviti nekim drugim biznisom.

Svi lažu, evo i ja sam bio u napasti da lažem, ali neću. Najviše laže međunarodna zajednica, najviše laže visoki predstavnik. Ovdje je najveći problem što živi 2 miliona muslimana. Da su oni dobronamjerni prema BiH davno bi nas prihvatili u Evropskoj uniji“, kazao je Begić i dodao:

Dva čovjeka u državnom parlamentu mogu zaustaviti sistem donošenja odluka. Ova zemlja je za HDZ i SNSD Meka i Medina“, kazao je Begić gostujući na N1 televiziji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...