MILETIĆ DELEGATIMA ČESTITAO DAN LJUBAVI: "Nadam da ćemo ovu sjednicu provesti..."

"... ako ne u ljubavi bar da se poštujemo"

  • Mini market

  • 14. Feb. 2020  14. Feb. 2020

  • 0

Počela je sjednica Doma naroda PS BiH, a na sjednici je prisutno 15 delegata. 

Zlatko Miletić (DF) u toku dijela sjednice gdje se postavljaju usmena pitanja kazao je da se stituacija u BiH svakih 24 sata mijenja, a da je ranije poslao ovo pitanje i da je važno.

“Danas je dan ljubavi i ja se nadam da ćemo ovu sjednicu provesti ako ne u ljubavi bar da se poštujemo”, kazao je miletić postavljajući pitanje o štetnosti uvođenja 4G mreže i pripremi za 5G.

"Dokazala se štetnost takve vrste zarčenja kao vojno oružje. U budućnosti će se pokazati da će naša djeca živjeti u mikrovalnoj pećnici", dodao je Miletić tražeći rezultate istraživanja koje je provela BiH.

Odgovor je dao Nedžad Branković, zamjenik ministra prometa i komunikacija koji je kazao da uvođenje novih tehnologija ne mijenja radijus zračenja.

"Istraživanje je provela Agencija za nukleranu sigurnost", kazao je Branković.

(NAP)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...