I DOK SE ON BAVI DŽIHADISTIMA U BOSNI: Macron bez kandidata za gradonačelnika Pariza

... seks skandala

  • Svijet

  • 14. Feb. 2020  14. Feb. 2020

  • 0

Bivši portparol francuske vlade Benjamin Griveaux, iznenada se povukao iz utrke za gradonačelnika Pariza, nakon curenja kompromitujućeg snimka seksualne prirode.

Poslije povlačenja Griveauxa, partija francuskog predsjednika Emmanuela Macrona ostala je bez kandidata za gradonačelnika na lokalnim izborima narednog mjeseca, prenosi AP.

Griveaux je povlačenje iz utrke najavio jutros, navodeći da je bio meta "zlobnih napada" na internetu i društvenim mrežama, prenosi Tanjug.

"Moja porodica ovo ne zaslužuje. Niko nikad ne bi trebalo da bude meta takvog zlostavljanja", rekao je Griveaux.

"Guardian" objašnjava da je u srijedu jedan site objavio video snimak s porukama upućenih jednoj ženi, koje je navodno poslao Griveaux.

Snimak se potom proširio društvenim medijima. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...