VELIKA TRAGEDIJA U BOSNI I HERCEGOVINI: Radnik poginuo na poslu u krugu svoje firme

Tragedija se dogodila u 7:35 sati u krugu preduzeća.

  • Hronika

  • 14. Feb. 2020  14. Feb. 2020

  • 0

U Gabeli kod Čapljine jutros se u krugu firme “Agroherc” dogodila tragična nesreća u kojoj je jedan radnik smrtno stradao, dok je drugi teško povrijeđen, potvrđeno je iz MUP-a HNK.

”Tragedija se dogodila u 7:35 sati u krugu preduzeća. Smrtno je strado R. Ć. (62), dok je njegov kolega M. A. (72) zadobio teške povrede i prevezen je vozilom Hitne pomoći u Centar urgentne medicine u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar”, kazao je Ljudevit Marić, glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako javljaju tamošnji mediji, radnika je usmrtio traktor. U toku je uviđaj nakon kojeg će biti poznate okolnosti ove tragedije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...