OVA NIJE NORMALNA: Pijana vozačica BMW-a prošla je kroz kružni tok i poletjela (VIDEO)

Kako 27-godišnja Marisela Ovalle nije pazila na gas, automobil je na prepreku naletio velikom brzinom, što je i prouzročilo toliki let

  • Auto

  • 14. Feb. 2020  14. Feb. 2020

  • 1

Kamera je snimila ovu nesvakidašnju nesreću u kojoj je vozačica BMW-a pod utjecajem alkohola prošla kroz kružni tok.

Ali prošla je pravocrtno, presjekavši cestu sredinom otoka na kojem je bila velika stijena.

Dovoljno da auto u velikoj brzini odbaci u zrak. Kako 27-godišnja Marisela Ovalle nije pazila na gas, automobil je na prepreku naletio velikom brzinom, što je i prouzročilo toliki let. Pretpostavlja se da je vozila oko 110 km/h.

Kako javlja CBS, nesreća se dogodila u četvrtak u 2 sata ujutro u Long Beachu, a na sreću nije bilo drugih sudionika. BMW je uništen, a u ateriranju je oštetio nekoliko parkiranih automobila.

Također, BMW je u naletu odbacio komad stijene koji je završio u stražnjem kraju Chevroleta Camare.

Sudeći po snimkama, nekad skupocjeni BMW M4 završit će na otpadu.

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...