NEBOJŠA VUKANOVIĆ U SVOM ELEMENTU: "Već danas su kukavice cara Lazara, predvođene Nikolom Špirićem i Dušankom Majkić, PODVILE REP...ambasadori kvinte su postrojili SNSD-ovce"

- Znao sam da će nova Dodikova doza lažnog srbovanja i patriotizma trajati kratko, ali moram priznati da sam i sam iznenađen i da nisam očekivao da će biti kraća od 24 sata, poručuje Nebojša Vukanović u najnovijem tekstu, objavljenom na blogu

  • Mini market

  • 14. Feb. 2020  14. Feb. 2020

  • 0

Piše: Nebojša Vukanović

Bez pasoša više nigdje ne idem, stalno ga od sada držim u vozilu. Juče sam se pozdravio sa nekim bivšim kolegama u Sarajevu i rekao da se naredni put vidimo sa pasošima, jer je Dodik najavio razdvajanje u Federaciji pa da me ne iznenadi neka nova granica na Žegulji, Goraždu ili Trnovu

Šalu na stranu, ali opasno destruktivno ludilo šizogenih struktura prelazi sve granice. Sinoć sam na N1 najavio da će nova Dodikova doza lažnog srbovanja i patriotizma trajati kratko, ali moram priznati da sam i sam iznenađen i da nisam očekivao da će biti kraća od 24 sata. Već danas su kukavice cara Lazara, predvođene Nikolom Špirićem i Dušankom Majkić, podvile rep, glasale i učestvovale u radu Doma naroda BiH, iako su samo dan ranije tvrdili kako će prestati da učestvuju u radu i odlučivanju u zajedničkim BiH institucijama.

alt

Kukavicama su jutros vidljivo bile istegnute i crvene uši, koje su im sinoć istegli mentori, ambasadori Kvinte i zapadnih zemalja. Nakon što je dao izjave u javnosti i po ko zna koji put najavio tobože raspad BiH i samostalnost Srpske, ambasadori su postrojili SNSD-ovce i pozvali na pokajanje u Predsjedništvo BiH u Sarajevu, a današnje glasanje delegata SNSD-a na sjednici Doma naroda PS BiH pokazuje kako je bilo sinoć na raportu.

alt

Sram vas bilo kukavice cara Lazara što nas iz dana u dan sramotite, što nemate ni kičme, ni stida ni obraza. Jel mislite da smo svi mi maloumnici pa da nasjedamo na vaše podvale, priče kako glasanje protiv ne predstavlja povlačenje koje ste najavili!?

Čemu sad posebna sjednica Narodne skupštine, osim da potvrdimo još jednu izdaju i kapitulaciju, damo priliku izdajnicima da se još jednom sakriju iza odluka Narodne skupštine, koja je pretvorena u smokvin list za prikrivanje golotinje i sramote vlasti.

Dodikove nekakve najave da na posebnoj sjednici neće govoriti svi poslanici, već samo šefovi klubova, što je nedopustivo i suprotno Poslovniku,  govori koliki je strah i nemoć, jer ga još svrbe sjednice i rasprave o Pelješkom mostu i Deklaraciji SDA, saveznika i pobratima

Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana, do konačne pobjede i istinske slobode porobljenom narodu. Sve ove izdaje i kapitulacije na kraju će dovesti do sloma režima i kraja agonije koja predugo traje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...