DODIKOVA MASOVNA HIPNOZA: Oglasio se i Savez ratnih vojnih invalida RS-a; Evo šta su rekli o Ustavnom sudu BiH

Savez ratnih vojnih invalida (RVI) Republike Srpske ocijenio je da je oduka Ustavnog suda BiH u vezi sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu neustavna i usmjerena na destabilizaciju i rušenje Srpske.

  • Društvo

  • 14. Feb. 2020  

  • 1

- Danas je na meti poljoprivredno zemljište, a sutra šuma, rijeke i druga prirodna i privredna bogatstva RS-a. To je sračunata namjera bošnjačke politike podržana od sudija u Ustavnom sudu BiH koji su se kao i uvijek do sada stavili u službu bošnjačke politike - saopšteno je iz Saveza RVI.

Savez je dao punu podršku predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović, srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, predsjedniku Narodne skupštine Nedeljku Čubriloviću i drugim zvaničnicima iz Srpske koji su jednoglasno donijeli zaključak da predstavnici Republike Srpske u institucijama BiH obustave rad na odlučivanju o bilo kojem pitanju iz nadležniosti zajedničkih institucija sve dok ne bude usvojen zakon o Ustavnom sudu BiH u kojem neće biti stranih sudija.

Iz Saveza ratnih vojnih invalida traže od srpskih poslanika u Narodnoj skupštini da na posebnoj sjednici budu jedinstveni o ovom pitanju i da zaključci u potpunosti budu sprovedeni.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...