I MILAN TEGELTIJA SINOĆ POSJETIO BEOGRAD: Pogledajte kako se predsjednik VSTV-a muzički "potkivao" na koncertu NATAŠE BEKVALAC! (VIDEO)

Milan Tegeltija, čija se cjelokupna pojava, javni nastupi, vrjednosni sistem... potpuno uklapa u turbo-folk estetiku i etiku je odbrao koncert pomalo ocvale "novosadske Barbike" Nataše Bekvalac koja je očito brojnim poklonicima svoje muzike priredila dobar provod za Valentinovo.

  • Mini market

  • 15. Feb. 2020  15. Feb. 2020

  • 3

Milan Tegeltija, predsjednik Visokog suskog i tužiteljskog vijeća Bosne i Hercegovine pridružio se jučer pravoj ekspediciji političara i javnih radnika iz Republike Srpske koji su pohodili Beograd. No, za razliku od Milorada Dodika, Željke Cvijanović, Nedeljka Čubrilovića...koji su pozvani na (roditeljski)sastanak svih srpskih lidera iz regiona kod predjednika Srbije Aleksandra Vučića, Tegeltijin izbor je bio drugačiji, u glavni grad Srbije je išao da uživa u muzičkoj umjetnosti.

Beograd je za Dana zaljubljenih Valentinovo nudio niz zanimljivih muzičkih događaja. Tako je  u prepunom Sava Centru nastupala je legendarna i neprevaziveđana  pjevačica pop muzike Josipa Lisac, dok je mlađe generacije u "Stark Areni" zabavljala turbo-folk pjevaljka burne biografije Nataša Bekvalac.

Milan Tegeltija, čija se cjelokupna pojava, javni nastupi, vrjednosni sistem... potpuno uklapa u turbo-folk estetiku i etiku je , naravno, odbrao koncert pomalo ocvale "novosadske Barbike" Nataše Bekvalac koja je očito brojnim poklonicima svoje muzike priredila dobar provod za Valentinovo.

Pogledajte kako se Milan Tegeltija sinoć  muzički " potkivao " na koncertu "male za skandale", Nataše Bekvalac!

(SB)     

video-d22df9bdab229e23a71ed448498bdeff-V from Selma on Vimeo.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...