VATRENO IZDANJE MELANIJE TRUMP: Ni lijepa Slovenka nije odoljela najvećem trendu ove sezone

Američka prva dama, Melania Trump, za Valentinovo tradicionalno bira pink ili crvenu nijansu, a ove je godine dan zaljubljenih obilježila u prigodnom, vatreno crvenom izdanju, odjevena u baloner od umjetne kože

  • Show

  • 16. Feb. 2020  16. Feb. 2020

  • 0

Ako još niste ormar obogatili nekim komadom od prave ili još bolje, umjetne kože, onda je krajnje vrijeme da krenete u potragu za njim. Da je riječ o apsolutnom sezonskom hitu, dovoljno govori to što su kolekcije high street brendova prepune odjećom od umjetne kože, koja je postala neprikosnovena vladarica stajlinga. Hit trendu nije odoljela ni Melania Trump, koja je svojim besprijekorno osmišljenim stajlinzima već mnogo puta pokazala da voli kožne komade, bilo da je riječ o pencil suknji, skinny hlačama ili chic košuljama. 

No ovoga puta pustila je da stajlingom dominira vatreno crveni baloner od umjetne kože, s potpisom brenda Les Rêveries. Riječ je o njujorškom brendu iza kojeg stoje sestre Ai Ly i Wayne Lee, koje su krenule dizajnirati željeći stvoriti kolekciju jednostavnih, ženstvenih haljina, a s vremenom su je obogatile i drugim komadima. Krase ih jednostavne, pročišćene linije koje slave ženstvenost.

Melania ovaj put nije dala naslutiti što nosi ispod balonera, a stajling je upotpunila tamnoplavim cipelama omiljenog dizajnera, Christiana Louboutina. No nije se odlučila na klasični stiletto model s tankom petom, već nešto drugačiji model retro looka Agneska kojeg krasi deblja peta.

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...