DODIKOV IDOL PUKAO KAO LUBENICA: Premijer Mađarske izgovorio gomilu gluposti, a onda izrekao NAJVEĆU PRIJETNJU EVROPSKOJ UNIJI…

Mađarski premijer Viktor Orban rekao je u nedjelju u obraćanju naciji kako je Budimpešta naučila da se ne mora svidjeti "umornoj briselskoj eliti", ističući da je Mađarska budućnost Evrope

  • Svijet

  • 17. Feb. 2020  

  • 1

"U posljednjih deset godina naučili smo da Evropa nije u Bruxellesu", rekao je premijer, a prenijela mađarska novinska agencija MTI.

"Evropa smo mi i mi se ne moramo svidjeti umornoj briselskoj eliti... U prošlosti smo mislili da je Evropa naša budućnost ali danas znamo da smo mi budućnost Evrope", rekao je Orban.

Orban je izrazio zadovoljstvo što je Mađarska našla "zajedničke temelje" sa susjednim zemljama, Hrvatskom, Slovačkom, Slovenijom i Srbijom i u poziciji je s njima ući u širu saradnju i stvarati saveze.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...