EH, DA STE ZNALI NA VRIJEME: Savjeti za bolji seks za koje će vam biti žao što ih niste čuli ranije

Vjerovatno niko za sebe ne misli da je loš u krevetu, ali u seksualnim odnosima, kao i u svemu ostalom, uvijek može bolje. Ekipa na BuzzFeedu skupila je savjete koji su ljudima pomogli da više uživaju u seksu.

  • Sex i grad

  • 17. Feb. 2020  

  • 0

1. Ako imate problema s nagonom za povraćanjem kad penis svog partnera gurnete preduboko u usta tijekom oralnog seksa, jedna je žena otkrila da joj pomaže jednostavan trik: stiskanje palca u šaku navodno bi trebalo pomoći s osjećajem gušenja. 

2. Nikad ne možete imati previše lubrikanta.

3. Dobar seks ne uključuje uvijek penetraciju. Ako iz bilo kojeg razloga ne želite penetraciju, tu je još puno zabavnih načina na koje možete zadovoljiti partnera i sebe. 

4. Ako prvi put sudjelujete u orgiji, zapamtite da u stvarnom životu to nikad ne izgleda kao u pornićima. Isto se može primijeniti i na seks s jednom osobom.

5. Ne ograničavajte se samo na jedan položaj, tako možete mnogo propustiti. 

6. Ako mrmljate ili uzdišete tijekom oralnog seksa, vaš će partner više uživati u tome jer će vaše glasnice ispuštati lagane vibracije. 

7. Oralni seks možete učiniti zanimljivijim ako prije toga nakratko stavite u usta kockicu leda ili napunite usta nekim pjenušavim napitkom. 

8. Ako vidite da osoba s kojom ste u krevetu uživa u nečem, nemojte prestati ili promijeniti tehniku. Primijetite li da radite nešto dobro, samo nastavite. 

9. Ljudsko tijelo ponekad ispušta čudne zvukove ili mirise, ali to se svima događa, nema potrebe da vam bude neugodno zbog toga. 

10. Budite otvoreni prema isprobavanju novih stvari, nikad ne znate kad možete otkriti nešto novo što vas stvarno uzbuđuje. 

11. Niste dužni pristati na sve što vaš partner predloži i nemate se razloga osjećati krivima ako vam se nešto ne sviđa. 

12. Ne preskačite predigru.

13. Ako se osjećate zapostavljeno tijekom grupnog seksa ili seksa utroje, važno je da to odmah kažete. I vi ste odgovorni za vlastito zadovoljstvo. 

14. Ako posebno uživate u nečemu, nemojte se sramiti dati to partneru do znanja. I vi volite da vas pohvale, zar ne?

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...