VUČIĆ GOSTOVAO KOD MARIĆA PA OTKRIO ZAŠTO MRZI MILANOVIĆA: „On je govorio najgore protiv srpskog naroda, nazvao nas je šakom jada. Mi ćemo..."

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u ponedjeljak navečer u emisiji Milomira Marića 'Ćirilica' na televiziji Happy

  • Regija

  • 18. Feb. 2020  18. Feb. 2020

  • 1

Većina razgovora voditelja i predsjednika, po već ustaljenom obrascu, uglavnom se svodila na lik i djelo Aleksandra Vučića i obračunavanje s njegovim političkim protivnicima pri čemu je Vučić izigravao velikog paćenika i žrtvu.

No, u jednom trenutku je voditelj upitao Vučića što misli o Zoranu Milanoviću.

„Milanović je najgore govorio protiv srpskog naroda, nazvao nas je 'šakom jada'“, rekao je Vučić.

Voditelj je potom rekao kako se tu radi o nekoj osobnoj netrpeljivosti izabranog predsjednika Hrvatske prema Vučiću, i to zato što je: "Angela Merkel stala na njegovu stranu, što je prvi put da je Njemačka stala na stranu Srbije".

Marić je aludirao na krizu u odnosima između Hrvatske i Srbije 2015. godine, kada su nakratko usred migrantske krize bile i zatvorene granice između dviju zemalja.

„Angela Merkel je stala na stranu istine“, kratko je rekao Vučić i na pitanje voditelja emisije rekao da ga Milanović nije zvao na inauguraciju jer "on ni nije zvao puno ljudi i ne radi to kao Kolinda".

„Milanović i ja ćemo razgovarati, hoće li to biti srdačno - neće. No, radićemo na odnosima Srbije i Hrvatske. To što je on rekao o Srbiji je poznato, i to je u redu“,  zaključio je Vučić.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...