TRENER MILANA NAKON POBJEDE PROTIV TORINA OTKRIO SVE: „Zlatan Ibrahimović je bio jako ljut, znao je da smo…“

Nogometaši Milana su uspjeli doći do važna tri boda u utakmici protiv Torina, a strijelac jedinog gola bio je Ante Rebić

  • Sport

  • 18. Feb. 2020  18. Feb. 2020

  • 0

S nova tri boda probili su se do osmog mjesta na tabeli, te sada borba za Evropu više nije tako nemoguća.

Jedini gol vidjeli smo u 25. minuti kada je Castillejo asistirao Rebiću koji je zatresao mrežu Torina za 1:0. Milan je mogao slaviti i ubjedljivije, ali su igrači ovog tima u drugom poluvremenu propustili nekoliko nevjerovatnih prilika.

Nakon meča Zlatan Ibrahimović je bio vidno ljut, ali nije bilo jasno zbog čega. No, trener ovog tima Stefano Pioli je objasnio da je to zbog činjenice što tim nije postigao više golova.

"Zlatan je bio ljut jer je znao da smo mogli bolje večeras i da smo trebali utakmicu ranije završiti. Drago mi je što je pun želje za pobjedama, te je veoma ambiciozan što vidi cijela ekipa", rekao je Pioli nakon utakmice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...