TRANSFER BOMBA IZ MAKSIMIRA: Zdravko Mamić iz Međugorja koordinirao dolazak velike zvijezde u "Dinamo", u redove prvaka Hrvatske stiglo pojačanje iz ARSENALA..

Modri su neko vrijeme radili na njegovom dovođenju i sada je konačno u njihovim redovima. Hrvatski mediji javljaju kako će se on, kao i većina ostalih mladih igrača koji dođu u Dinamo, prvo priključiti rezervnom timu

  • Sport

  • 18. Feb. 2020  

  • 0

Zagrebački klub u svoje redoveo doveo je veznog nogometaša iz Walesa  Robbieja Burtona (20).

Burton je karijeru počeo u Arsenalu i prošao sve omladinske kategorije ovog kluba pa je čak bio i kapiten. Posljednjih nekoliko mjesec proveo je kao član U23 tima Topnika, a da se radi o velikom talentu dokazuju i informacije da ga Englezi porede sa Cescom Fabregasom ili Aaronom Ramseyjem.

Ove sezone u jednom susretu Liga kupa bio je na klupi za rezervne igrača s prvim timom Topnika. Također, igrao je ljetos i neke prijateljske utakmice za prvi tim. Mnogi se sjećaju onog prijateljskog susreta protiv Real Madrida koji je završen penalima, a upravo je Burton bio taj koji je promašio odlučujući jedanaesterac.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...