SVAKA TITULA TREBA SE "OVJERITI" ISPRED HAUSTORA: Đoković s djecom iz beogradskog komšiluka igrao tenis (VIDEO)

U sportskom šortsu, gornjem dijelu trenerke, patikama i s reketom u ruci Novak se ispred zgrade dobacivao sa djecom iz kraja

  • Zabava

  • 18. Feb. 2020  18. Feb. 2020

  • 0

Novak Đoković, tokom odmora, svaki sat provodi aktivno. Najbolji teniser svijeta je s porodicom u Beogradu i sinoć je izašao ispred zgrade u kojoj živi kako bi zaigrao tenis u dvorištu., prenose beogradske NOvosti.

U sportskom šortsu, gornjem dijelu trenerke, patikama i s reketom u ruci Novak se ispred zgrade dobacivao sa djecom iz kraja. Bilo je zabavno, ali nije bila velika gužva na ovom "meču". A i zašto bi kada su komšije navikle da je Đoković pristupačan čovjek poput svakog od njih. Najbolji teniser svijeta je odlučio da živi tako da bude dostupan "običnom" svijetu, naročito u svojoj Srbiji. Običnost i jednostavnost su karakteristike koje ovog čovjeka čine velikim. 

Inače, porodica Đoković, od kada se doselila u jedno novobeogradsko naselje, prava je atrakcija.     

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...